2009. március 6., péntek

Utolsó kalandok...

Ennek is vége lett, teljesen ki vagyok tömve, minden fogam meggyógyult.
A múltkori post után aztán még nem sikerült végezni, így még egy utolsó utáni alkalom is várt rám, meg még egy tíz perces igazítás. De szinte már csak azért, hogy ne olyan hirtelen legyen vége... ;)

Nagyon hasznos volt ez a két hónap! Egészségesebb lettem, és talán kicsit a fájdalomküszöböm is emelkedett, ami bármikor jól jöhet... Mindenesetre egy félelemmel kevesebb, egy jó szokással pedig több, már ami az alapos fogápolást illeti.

Legközelebb fél év múlva lesz kontroll, úgy gondolom, hogy ezzel a blog teljesítette küldetését: tájékoztatott és emléket állított. Köszönöm azoknak, akiket érdekelt, hogy nyomon követték és rendszeresen visszatértek! (Sajnos nincs pontos statisztika a látogatókról, de feltételezem, hogy voltak ilyenek... ;) )

Olvassátok továbbra is a futóblogom!

2 megjegyzés:

  1. A legfontosabb persze kimaradt:
    Köszönöm a Dental Center lelkes csapatának, kiemelten pedig orvosomnak, Zsófinak, hogy ez a blog végül is ilyen pozitív hangulatvételű lett! :)

    VálaszTörlés
  2. Reméljük, a közeljövőben minél kevesebb és annál eseménytelenebb bejegyzés fog majd itt születni a fél évenkénti ellenőrzésekről! :))) Örülök a pozitív végkicsengésnek! ;)

    VálaszTörlés