2009. január 8., csütörtök

A 3-as csatorna

Ezen is túl vagyok, kicsit féltem tőle, de tulajdonképpen fájdalommentesen megúsztam ezt a napot is!
Ma folytattuk a legutóbbi vérzés miatt félbehagyott gyökérkezelést. Szerencsére az idegölő gyógyszer az ideiglenes tömésben tökéletesen működött, és a legnagyobb kellemetlenség egészen sokáig mindössze annyi volt, hogy nyitva kellett hagynom számat. :-)
Egyébként ma kis zenei aláfestés (Mike Oldfield talán) mellett kezeltek, majdnem kávéházi hangulatom lett, de ez nem sokáig tartott, gyorsan visszatértem a valóságba. De tényleg nem fájt, nagyon óvatosan fúrt, szúrt, sokáig nem kellett érzésteleníteni. Aztán jött az a bizonyos 3-as csatorna, amiben még akadt élő ideg, és emiatt egy gyors injekciónak is közre kellett működni. Onnantól kezdve aztán már hamar végeztünk, jelenleg egy kis CaOH massza lapul az ideiglenes tömésem alatt, mindegyik gyökércsatornában egy pici, hogy aztán legközelebb szerdán remélhetőleg végleges tömést kapjon a legrosszabb állapotban lévő fogam. Enni még nem lehet vele, de azt a pár napot már igazán ki lehet bírni!

2 megjegyzés:

  1. Jaj tiszta horrorisztikus hangulata van ennek a blognak... ;) Legalább tudom, mire gondoljak, mikor nyávogok, hogy tanulni unalmas... Kitartást így a végéhez! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudok horrorisztikusan írni a kezelésről, legfeljebb a költségei horrorisztikusak, de hát mindennek meg van az ára...
    Kösz a biztatást, rám fér!

    VálaszTörlés