2009. január 14., szerda

Fakír-kiképzés

Ma korán reggel kezdtünk. A legutóbbi alkalom alapján, minden félelem eltűnt, biztos voltam benne, hogy nagy fájdalom már nem érhet. Tévedtem, de persze ez sajnos a kezeléssel együtt jár, és a végére szinte el is felejtettem az első bő fél órát.
Tehát az ideiglenes tömés (továbbiakban: i. t.) eltávolítása után újra előkerültek a múlt hétről már megismert apró tűk, melyek a gyökércsatorna tágítására valók. Most a vastagabbak kerültek sorra. A fájdalomküszöböm az idő múlásával egyre alacsonyabb lett, végül előkerült az érzéstelenítő is. Ez segített.
A legviccesebb az volt, hogy jó sok ideig, amíg a gyökértömést előkészítették és betették nem zárhattam be a szám. Amikor pedig az i. t. is bekerült, be kellett volna zárnom a szám... Eltartott egy ideig, amíg tudatosult, hogy van állkapcsom is :-).
Végül a fogköveimtől szabadítottak meg. Megmutatta előtte, hogy hogyan is néz ki a helyén. Hát, nem volt egy szép látvány. Egyébként pikk-pakk megvolt, végül egy "ipari elektromos fogkefével" az alapos "fogmosás" sem maradt ki. Ezentúl a fogselyem használata is bekerül a napi rutinba!
Folyt. köv.: jövő szerdán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése